hirdetés
hirdetés

Forever utazás

Helyreigazítás

Egy technikai hiba miatt sajnálatos módon e-mailes megkeresésünk nem jutott el a www.foreverutazas.hu weboldalt működtető céghez. 

hirdetés

Cikkünk megjelenése után megkereste szerkesztőségünket a portált üzemeltető cégcsoport. Megtudtuk, hogy a Forever Utazás utazásszervezői tevékenységét egy MKEH-engedéllyel rendelkező, évtizedes tapasztalatokkal rendelkező utazási iroda végzi. Tehát a Forever Utazás legális módon folytat utazásszervezői tevékenységet. A hibáért elnézést kérünk, az eredeti cikket (az alább olvasható első bekezdés kivételével) kérésükre töröltük.

Korábbi cikkünk így indult:

A jelek szerint hatósági engedély nélkül kezdte el működését az aloe verás termékeket forgalmazó Forever Living Products utazási részlege. Az utazási kedvezmény regisztrációs díj befizetésével vehető igénybe – egyelőre csak az aloés termékeket forgalmazó ügynökök számára.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (3 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
"Jelentős 20-50%-os árelőny! ATS KÁRTYA! ALOE TRAVEL SERVICE!
A fent említett árelőny a hagyományos értékesítési lánc kihagyásával realizálható. így az ATS kártya - foglalási rendszerével elérhetővé válnak az eddig
elérhetetlen, esetenként hihetetlen árú akciós ajánlatok is. Biztonság, megbízhatóság, kényelem!"
Milyen értékesítési láncról beszél ez a szerencsétlen? Ha ő is közvetít, akkor (még ha feketén is), max. 10-15 %-os jutalékot kaphat a touroperátortól, akkor
mitől is lenne 20-50 %-os árelőny?
Én egy rossz email címet találtam: n.flpaloe@gmail.hu
A hatóságok soha nem fogják megtalálni, törli a gmail címét és lecseréli a mobilszámát!
Esetleg, ha a MKEH a rendőrséghez fordul csalás miatt, akkor a rendőrök a mobilzám előfizetése kapcsán el tudják kapni az illetőt!

A probléma még ezzel az, hogy aki ezt olvassa, meg van győződve róla, hogy mekkorákat kaszálnak az utazási irodák!
Mindannyian, akik ebben a szakmában gürcölnek, tudjuk, hogy a "lét a tét" a cégek jórészénél!
Nőnek a költségek (bér,rezsi,stb.), csökken a nettó árrés az áfa 25-ről 27 %-ra növelésével, csökken az utazók száma, last minute dömping miatt az árbevétel
még jobban csökken!
Nincs elég bajunk még ilyen outsiderek is sújtják az ágazatot!
Nagy összegű fogadásom lenne rá, hogy nem tudják elkapni az ürgét!
#
Teljesen felesleges volt törölni a cikket!
A honlapon fel kellett volna tüntetni a cég adatait, engedélyszámát, elérhetőségeit! Egyébként miért nincs a helyreigazításban, hogy melyik cég a szakmai partnere a
Forevernek, mert attól még nem igazak az állításai!
Senki Alfonz hozzászólása pedig annak ellenére, hogy kicsit humorosm teljesen igaz! Hazug állítás, aki azt mondja, hogy 20-50 %-kal olcsóbb tud lenni!
#
Egyéként tegnap egy teljesen más, ingyenes honlap volt hivatkozásként megjelölve. Valószínűleg egy egynök saját honlapja! gmail.hu-s!!!! email címmel.
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk