hirdetés

Gambia és a Thomas Cook

A Thomas Cook, a világ egyik vezető utazási irodája megerősítette, hogy 2019-ben újabb nyolc Cook's Club szállodát nyit, két továbbinál pedig előrehaladott tárgyalásban vannak - közölte hétfőn az utazásszervező.

hirdetés

A Spanyolországban, Görögországban, Törökországban, Olaszországban, Egyiptomban, Gambiában és Bulgáriában nyíló új hotelekkel a Cook's Club szállodák száma 11-re emelkedik, ezáltal a Thomas Cook már közel 2000 szobát kínál utasai részére. Az első hotelt májusban nyitják meg, majd ezt követően a nyár folyamán, egészen télig tartó további avatásokról adnak hírt.

fotó: 123rf

A Cook's Club márka első szállodája júniusban nyitott Krétán, Hersonissosban. Egy hagyományos stílusú tengerparti üdülőtelepet alakítottak át trendi, dizájnos szállodává, az új generációs utazók örömére. Az első nyáron a szálloda több mint 93%-os foglaltságot produkált, és az előző évhez képest megduplázta a napi átlagos szobaár-bevételt.

Az új Cook's Club szállodák közül hármat a már meglévő saját márkájú Smartline szállodák felújításával hoznak létre. További hét új hotel pedig a Thomas Cook saját márkájú szálloda-portfoliójához fog tartozni, a konszern növekedési stratégiájának megfelelően.

A Thomas Cook saját márkájú szállodai portfóliója nyolc márkát foglal magában, köztük a Sunwing prémium családi üdülőhelyeit; a Sunprime kizárólag felnőtteknek szóló szállodáit és az Aldiana klubszállodák. A divízió 40 000 szobáját üzemeltet Európa, Közel-Kelet, Délkelet-Ázsia és Észak-Afrika 47 országában.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk