hirdetés

Green Travel-ügy: 25 millió forintot foglalt le a rendőrség

A BRFK nyomozást indított a Green Holidays csődje kapcsán. A cég bankszámlájáról 25 millió forintot foglaltak le - értesült a vg.hu.

hirdetés

Jelentős kárt okozó csalás miatt rendelt el nyomozást egy nem érintett magánszemély feljelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) gazdasági bűnözés elleni főosztálya a Green Holidays utazási iroda csődje kapcsán – írta Polt Péter legfőbb ügyész Heringes Anita szocialista képviselő kérdésére válaszolva.

A cégtől eddig csak a bankszámláján található 25 millió forintot foglalták le. Közben a Fővárosi Bíróság augusztus 1-jén végrehajtást jegyzett be a Green Travel Kft .-vel szemben. Ez az a cég, amelynek tavaly a hatóság visszavonta utazásszervezői jogosítványát, s amely után a Green Holidays új cégként kezdett el utazásokat értékesíteni.

A Magyar Nemzet információi szerint a nyomozásnak nincs még gyanusítottja. A cikk szerint a nyomozás feladata földeríteni, milyen egyéb, a kártérítésbe bevonható vagyontárgyakkal rendelkezik még az utazási iroda.

(forrás: vg.hu, Magyar Nemzet)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai