hirdetés
hirdetés

Gyorsabban lehet eljutni Salzburgba

December elején átadták a Bécs Meidling és St. Pölten közötti vasúti pálya második sínpárját, ezzel jelentősen lerövidült a menetidő Bécs és Salzburg között.

hirdetés

A 2,8 milliárd eurós fejlesztés eredményeként az Ausztriát átszelő, Bécs és Linz közötti „Nyugati vasúti folyosó” legnagyobb részén két sínpáron folyik a forgalom. A 60 km hosszú új pályaszakaszon 230 km/órás sebességgel közlekedhetnek a vonatok. Bécs és St. Pölten között így 15-25 perccel rövidül a menetidő, míg Bécs-Salzburg között 23 perccel rövidebb az utazás - értesült a Railway Gazette.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk