hirdetés
hirdetés

Harmadával növelné forgalmát jövőre a Sun & Fun Holidays

Az idei 35%-os forgalombővülés után jövőre is hasonló növekedést vár a Sun & Fun Holidays, amely tegnap mutatta be 2015. évi árualapját. 

hirdetés

Ötéves fennállásának legsikeresebb szezonját zárta az idén a Sun & Fun Holidays – jelentette be a tour-operátor ügyvezetője, Tolga Deniz Sariyüce a társaság jövő árualapján bemutató rendezvényen a Marriott Hotelben. 

Az ügyvezető kiemelte, hogy a növekvő forgalomnak megfelelően év közben is emelték vagyoni biztosítékukat, és több új kollégát is felvettek. Törökország volt a legsikeresebb desztinációjuk az idén, ugyanakkor az egyiptomi Hurghada is kiemelkedően teljesített, és a két új úti cél, Bulgária és Kréta is beváltotta a számításokat. Törökország esetében megduplázták a tavalyi utasszámot, amely így 9800-ra nőtt. A társaság forgalma összességében 35%-kal bővült az idén.

Mindezt a klasszikus tour-operátori modellt követve érték el, vagyis nem nyitottak sem saját, sem franchise-rendszerben működő értékesítő irodákat, hangsúlyozta. Nem kényszerültek last minute-ajánlatokat adni, mivel az előfoglalási időszak végére kapacitásaik ¾ részét értékesítették. 2015-ben 32-35%-os további növekedést prognosztizál az ügyvezető.

Külföldi szállodai partnerek is megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt. Középen nyakkandőben Tolga Deniz Sariyüce ügyvezető
Külföldi szállodai partnerek is megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt. Középen nyakkandőben Tolga Deniz Sariyüce ügyvezető

A télen mindenesetre block-seat-ekkel kínálnak hurghadai üdüléseket, menetrendszerinti járatokkal pedig thai, dubaji programokat, igazi újdonság az egyhetes szilveszteri török tengerparti charterük. A 2015-ös árualap újdonságait Sulyok Tamás partnerkapcsolati munkatárs mutatta be. Elmondta, hogy a katalógusba városonkénti felosztásban kerültek be az ajánlatok, és egységesebb lett a szállodák bemutatása. A társaság honlapján is történt számos újítás: fejlesztették a szálloda-összehasonlítási modult, lehetővé vált az ajánlatküldés viszonteladói adatokkal, logóval, arculattal és kibővült a szobatípus-kalauz.

Elhangzott, hogy külön katalógust adnak ki december végén Family & Suites címmel. A jövő évi árualapban számos új török szálloda szerepel, és lesz egy vadonatúj desztináció is, Rodosz. A magyarul beszélő animátorokat felvonultató Orange Sunny Clubok közül kettő a török tengerparton, kettő Egyiptomban, egy pedig Tunéziában működik majd jövőre. Az előfoglalási kedvezmények rendszere 30%-ról indul idén év végéig, és 15%-ra megy le fokozatosan áprilisig.

Törökországba jövőre négy saját charterláncot tervez a társaság a Travel Service járataival, vasárnapokon (május 17-től), péntekenként (június 5-től) és szerdánként (június 17-től). Szerdánként közlekedik majd a debreceni járat is.

Egyiptomban Hurghadára két saját charterláncot tervez az iroda jövőre, de Sharm-el Sheikh-i (SSH) programokat is tudnak biztosítani lekérésre. Az egyik hurghadai járatot Air Cairóval repülik szerdánként, június 10-től, a másikat a Travel Service-zel, vasárnaponként, június 21-től. SSH-t keddenként repüli a Travel Service várhatóan június 16-tól.

Tunéziában heti két saját járata lesz a tour-operátornak Monastirba, de lekérésre Djerbát is kínálják. Mindhárom járatot a Travel Service biztosítja, a láncok június elején indulnak. Rodoszra az Aegean Airlines charterjáratán foglalt block seat-eket kínálják a viszonteladóknak, a járat keddenként közlekedik Budapestről, június 16-tól.

Krétára szintén bérelt helyekkel rendelkeznek a Travel Service járatán, amely szerdánként közlekedik, június 17-től. Bulgáriába budapesti és debreceni indulással is biztosítanak block-seat-eket, mindkét járatot a Bulgarian Air repüli, június 13-tól szombatonként.

A kínálat megismertetése céljából hat tanulmányutat szervez jövőre a Sun & Fun Holidays, ezek többsége májusban lesz, egyedül a tunéziai study csúszik át június legelejére.

Az alapos prezentáció végén díjakat adtak át az iroda kiemelt kül- és belföldi partnereinek, köztük a vagyoni biztosítékot kezelő QBE Atlasz, valamint a Travel Service légitársaság képviselői számára.

A bemutatót kiváló büfévacsora zárta, amely – az estet támogató Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából – eredeti tunéziai fogásokat is felvonultatott.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk