A száz éve elsüllyedt luxusgőzös első osztályán kínált ebéd menüsorát tartalmazó lap 64 ezer fontot (több mint 22 millió forintot) ért egy magángyűjtőnek, annak az exkluzív ebédnek a menüje pedig, amelyet a Titanic kifutása alkalmából rendeztek Belfastban, 36 ezer fontért (12,5 millió forintért) kelt el - közölte a BBC online hírszolgáltató.
A szombati áverést szervező Henry Aldridge and Son szerint a két tétel remek bepillantást enged abba a luxusba, amely az első osztályon hajózó Titanic-utasokat körbevette. A hajó étlapján friss homár, gulyás és sült marhahús is szerepelt.
A belfasti ebédnek 69 meghívottja volt a társasági élet elitjéből. Tizenkét fogásos menüt tálaltak a legnemesebb borok és egyéb italok társaságában. A vendégek többek között teknőclevest és libamájjal töltött tojást ízlelhettek. (MTI)
Harmincötmilliót ért a Titanic menükártyája
(MTI) - Százezer fontos rekordárat fizettek ki egy hétvégi brit aukción két, a Titanic fedélzetén felszolgált ebéd étlapjáért.
Hamarosan jön a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál
Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló.
Mi lesz a borvidékekkel?
Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt
Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen
Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc
Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!
Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?
Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?
Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását
A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen
Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Interjú
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”
A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban
A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk
Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.