hirdetés
hirdetés

Hétvégétől karácsonyig adventi vásár és programkavalkád Vácott

Adventtel kezdődően a váci Főtér népi játszótérrel, karácsonyi díszbe öltöztetett kisvonattal, óriás karácsonyfával és természetesen forralt borral, téli finomságokkal várja a város apraja-nagyját és az odalátogató turistákat.

hirdetés

Zenés műsorok, gyerekprogramok, kézműves foglalkozások, állatsimogató és régi karácsonyi képeslapok kiállítása színesítik az adventi hétvégéket a szabadtéri színpadon, a Pannónia-házban és a Curia épületében. Minden vasárnap 17 órakor ünnepélyes gyertyagyújtás lesz, december 4-én délután a Zsebszalma zenekar gyerekműsora után a Mikulás is ellátogat a gyerekek nagy örömére. December 11-én Caramel ünnepi hangulatú műsorral készül, dalai zongorakísérettel szólalnak meg.

Az advent zárásaként, az utolsó vasárnapon a Vox Humana Énekkar és a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar koncertje lesz hallható. December 31-én hajnalig fergeteges, táncos Főtéri Szilveszter a Made Inn zenekarral. A Főtéren a karácsonyi vásár 2023. január 8-ig, vasárnapig tart nyitva.

Részletes programok és további információ: www.visitvac.hu

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk