hirdetés

Idén is díjazzák a turizmus legjobbjait

Idén kilencedik alkalommal rendezi meg a Szallas.hu az Év Szállása versenyt, majd az azt követő díjátadót.

hirdetés

A korábbi évek mintájára a szálláshelyek mellett a településeket, turisztikai nevezetességeket és a Turizmus Szakma példaképét is díjazzák. Idén több mint 13 ezer szálláshely, 500 település és 5730 turisztikai attrakció vesz részt a megmérettetésen, amely aktív regisztrációval elérhető a Szallas.hu kínálatában.

Szakmai zsűri adja ki a szakmai díjakat

A szakmai díjak sorsáról idén is a zsűri dönt. A Szallas.hu képviseletében Szigetvári József vezérigazgató és Papp István, a Szallas.hu Zrt. OTA portfólió igazgatója pontoznak. Az ítészek soraiba idén is visszatér Hegedűs Attila, a BDOnline ügyvezetője, Vágó Ágnes, a www.turizmusonline.hu és a Pont Itt magazin főszerkesztője, valamint Pataki Zita televíziós, rádiós műsorvezető is. Az idei vendég zsűritag az Év Szállása 2020 címet viselő Hotel Európa fit****superior képviselője, Molnár Ágnes Deputy General Director.

A zsűri véleménye mellett a Szallas.hu rendszerében elérhető szállásadatlapokon lévő több mint másfél millió vendégértékelés mennyisége és pontszáma is befolyásolja a díjak odaítélését. A járványhelyzet miatt ezúttal sem lett meghirdetve a népszerűségi kategória, amely a verseny ideje alatt leadható vendégszavazatok alapján állna össze. 

Az egyik tavalyi nyertes, Pécs / Fotó: Wikimedia Commons
Az egyik tavalyi nyertes, Pécs / Fotó: Wikimedia Commons

Az eredményhirdetés online végigkísérhető lesz 2021. december 16-án 18.00 órától a Szallas.hu Facebook-oldalán. A verseny kiemelt partnerei az OTP SZÉP-kártya és a Google.

A tavalyi díjazottak

A tavalyi esztendőben az Év Szállása 2020 fődíjat a Hotel Európa Fit Hévíz**** nyerte el, amely a járvány első hullámában elvesztette a vendégköre zömét a külföldiek kiesésével, mégis képes volt egy teljesen új vendégkört számára újrapozícionálni magát.

2020-ban a Turizmus Szakma Példaképe címmel Darvas Zoltánt, a GRANDAR csoport tulajdonos-ügyvezetőjét tüntették ki. Darvas Zoltán három különböző turisztikai desztinációban is maradandót alkotott, igazi vállalkozószellem, aki nem ismer lehetetlent. Az Év Turisztikai Települése kategória elismeréseit Hévíz, Debrecen és Pécs kapták tavaly.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk