hirdetés
hirdetés

Karaván Szalon hetedszer is

Ki hinné, hogy már hetedik alkalommal nyitja meg kapuit az ország egyetlen lakókocsi, lakóautó és kemping bemutatója a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban? A 2013. február 28. – március 3. között megrendezett kiállítás ezúttal is az Utazás kiállítás mellett kap helyet.

hirdetés

Már egy hónappal a nyitás előtt megtelt kiállítókkal a Karaván Szalon pavilonja, így a széleskörű kínálatot négyezer négyzetméteren, azaz mintegy húsz teniszpályányi területen vehetik szemügyre az aktív pihenés kedvelői. A Karaván Szalonon közel negyven lakóautó és lakókocsi sorakozik fel, köztük számos új modell is megtekinthető lesz. A bemutatott termékek között természetesen ezúttal is megtalálhatók lesznek a kempingfelszerelések, a különleges felépítmények és a mobilnyaralók is. Azok számára, akik még csak most barátkoznak a kempingezéssel, segítséget nyújtanak a szakmai szövetségek, klubok.

A legkitartóbb látogatók számára 2013. február 27. és március 3. között ezúttal is nyitva áll majd a Karaván Kemping a Vásárközpont VI-os kapujánál. Egy éjszaka ára 4000 Ft, a teljes időtartamra 15 000 Ft-ért lehet bérletet váltani a kemping bejáratánál. Az ár tartalmazza a víz- és áramfogyasztást, illetve a szemétgyűjtő használatának díját is.

A Karaván Szalon a hagyományos kiállítási kínálat mellett több programmal és érdekességgel is várja az érdeklődőket. A Karaván Szalonon megtekinthető lesz egy Coachmen Cross Country 382DS típusú amerikai lakóautó, amit olyan hírességek használtak, mint Donald Sutherland „A katedrális”, Jeremy Irons a „Borgiák”, Tamer Hassan és Vinnie Jones a „Magic Boys” című filmek magyarországi forgatása alatt, vagy éppen Antonio Banderas. A Kempingvilág standján kipróbálható lesz a Truma lakókocsi parkoló-manőverező rendszere. A tesztpályát sikeresen teljesítők között a ráckevei Aqualand Thermál Hotel, Camping és Fürdő értékes nyereményeit sorsolják ki. Ugyancsak a Kempingvilág AL-KO totó játékra invitálja a látogatókat. A kitöltők garantált ajándékot kapnak, a helyesen válaszolók között pedig fődíjként egy 40 000 Ft értékű AL-KO Prémium orrkerék kerül kisorsolásra.

A belépőjegy online elővételben, kedvezménnyel váltható meg a Karaván Szalonra, amivel nem csak az ár kedvezőbb, de a sorban állás is elkerülhető: www.karavanszalon.hu/jegyvasarlas. A belépőjegy érvényes a párhuzamosan zajló Utazás kiállításra, a VitalExpo-ra és a 6. alkalommal nyitva tartó Port.hu Bringaexpo-ra is.

További részletekért látogasson el a kiállítás honlapjára vagy csatlakozzon a Facebookon létrehozott eseményhez.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk