hirdetés

Komolyan vesznek minket

A MUISZ decemberi tisztújító közgyűlésén elsöprő többséggel választották meg Molnár Juditot, az OTP Travel Kft. ügyvezető igazgatóját, a MUISZ eddigi alelnökét, az érdekképviseleti szerv vezetőjének. 

hirdetés

Fotó: OTP Travel Kft.
Fotó: OTP Travel Kft.

Sok éve tölti be az alelnöki pozíciót. Úgy hírlik, eddig sem másokon múlott, hogy nem jelölték az elnöki pozícióra. Miért  vállalta el pont most erre a húzós, szinte egész embert igénylő társadalmi munkára a felkérést?

- A szövetségünk (Magyar Utazási Irodák Szövetsége - MUISZ) most érkezett abba a stádiumba, amikor végre komolyan vesznek minket mind kormányzati oldalon, mind más, szervezetek, társadalmi szövetségek szintjén. Számít és kikérik a véleményünket fontos döntések meghozatala előtt, és az sem mellékes, miközben a tagságunk létszáma folyamatosan emelkedik, pénzügyi helyzetünk is stabil. Mindez, amit most elmondtam, nagyrészben eddigi, négy éve elnöklő, és pokolian fárasztó munkát végző elődöm, Erdei Bálint érdeme, és úgy döntöttem, ideje átvenni tőle ezt a nagy nyomást okozó stafétabotot, azzal a komoly ígérettel a hátam mögött, hogy a mostantól hivatalba lépő 3 alelnök és a titkárunk nagymértékben segíti majd a munkám. Hiszen én sem lépek ki az OTP Travel Kft. kötelékéből, ott továbbra is vezetem ügyvezető igazgatóként az irodai munkát - akárcsak Bálint a cégénél tette, bár ahogy megköszönte társának, Krisztiánnak, és a Cityrama csapatának az elmúlt négy évet a közgyűlésen, abból azért mindenki számára kiderült, nagyon sokat vállaltak helyette mások a munkahelyén azért, hogy ilyen sikerrel elvégezze a MUISZ-ban a feladatát. 

- Milyen célt tűzött ki maga elé? Mi az, mit mindenképp szeretne megvalósítani MUISZ-elnökként?

A szövetség egy olyan határozott körvonalakkal rendelkező társadalmi szervezet legyen továbbra is, amely meghatározó , és az eddig - sok-sok munkával elért eredményeink - ne csorbuljanak, hanem a kijelölt úton menjünk tovább. Fontos még, hogy minden olyan társszervezettel, és a turizmussal kapcsolatos érdekvédelmi  szövetségekkel megfelelő szintű párbeszéd alakuljon ki. Alapvető, hogy minden egyes utazási iroda érdekét képviseljük felsőbb szinten, például az irodai bruttó árazás kérdése ügyében folytatjuk tovább a lobbizást, valamint a szakmai képzés területén is tovább kell lépnünk, mert tagirodáink sikeres működéséhez ez elengedhetetlen.

- Utazási irodás körökben legendás a munkabírása. Van azért arra példa, amikor Ön is pihen?

- Igen, volt már ilyen. De mielőtt megkérdezné: a telefonom a szabadságom alatt is 0-24-ben be van kapcsolva. Olyan nem lehet, hogy akinek nagyon fontos, az ne érjen el. Illetve helyesbítek, egyszer volt már arra példa, hogy nem ért el senki sem mobilon, sem a neten, amikor Botswanában kalandoztam a fiammal. Eleinte őrült hiányérzetem volt attól, hogy sehol nincs térerő, aztán eltelt egy kis idő, és valami csodás érzés volt ott lenni a természet kellős közepén és a naplemente, a csillagos ég és az afrikai állatok látványában gyönyörködni. 

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk