hirdetés
hirdetés

Korikat fel, idén is lesz jég a Balcsin!

Újévvel beköszönt végre a balatoni korcsolyaszezon is - írja a Balatontipp.hu.

hirdetés

Köszönhetően a napok óta tartó stabil mínuszoknak, hízik a magyar tenger jege. Szerencsére a Karácsonyt megelőző enyhülés sem fogott ki teljes mértékben a tó jegén, jóllehet kissé megkásásodott tőle. 

Vau
Meteorológiai jelentések szerint a fagy tartja magát az év első hetében, föl hát fakutyára, korcsolyára, jégvitorlásra és mindenre, ami csúszik, de nem szakad be alatta a jég. 

Az időjósok szerint azonban január hátralévő részében enyhe időszak várható, így ki kell használni a rendelkezésre álló időt, mely reméljük ismétlődik még a tél végéig.

Hogy is mondta Micimackó? „Nyáron nyaralok, télen telelek.” (Napi Turizmus/Balatontipp.hu)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk