hirdetés
hirdetés

Korszerűbb Tourinform iroda, új szolgáltatások Balatonföldváron

Megújult és elhelyezésében is önállósodott a balatonföldvári Tourinform iroda, ami a város mellett a térséget is szolgálja.

hirdetés

A város központjában kialakított egységet csütörtökön adták át a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület projektzáró rendezvényének keretében. Az egyesület a turisztikai desztinációs menedzsment szervezet fejlesztés keretében több mint 57 millió forintos uniós támogatást kapott terveinek megvalósításához. A pénzhez további 15 százaléknyi összeget tett hozzá a város önkormányzata önrészként.

A projekt keretében kialakított és berendezett irodaépületben barátságos és tágas ügyféltérrel, korszerű infokommunikációs eszközökkel tudják fogadni a vendégeket, és megfelelő hely áll rendelkezésre a háttérmunkához is. Az irodában egy, a térség legjobb borait bemutató borfal is helyet kapott, mely a tervek szerint a jövőben egy helyi termékeket kínáló, shop-szerű résszé bővülhet. Az irodában található egy képeslapküldésre is alkalmas touch info berendezés, két hasonlót pedig a város forgalmas pontjain állítanak fel.

A fentieken túl a projekt keretében informatikai eszközöket vásároltak, molinókat, plakátokat készítettek, térség ajánlati katalógust, szabadidős kiadványt, eseménynaptárt, szálláshely-információs füzetet adtak ki több ezer példányban.

A projekt lényeges eleme volt az egyesületi tagság képzése. A helyi és térségi sajátosságokról tartott felkészítés mellett informatikai és más tréningeket tartottak, tanulmányutat szerveztek Dél-Tirolba, workshopokat rendeztek. Elkészítettek több, a térség turizmusának jövője szempontjából kulcsfontosságú tanulmányt, így a pozicionálási-versenyképességi stratégiát, arculat- és e-marketingtervet, védjegyrendszer kidolgozásáról szóló anyagot. Honlapot készítettek, melyen többek között egyéni tervezésre alkalmas útvonal- és túraútvonal-tervező program is található.

A Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület 2008-ban alakult, jelenleg 103 tagot tömörít a turisztikai szolgáltatások minden területéről.

Antal Fülöp
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk