hirdetés

Szállodákat díjazott az Utazok.hu

Az Utazok.hu idén harmadjára összegyűjtötte a magyarországi szálláshelyek toplistáját, így megszületett az utazók szavazatai alapján az Aranycsengő díj is. A cégcsoport becslése alapján a mintegy 60 milliárd forintos teljes hazai szállásdíjbevétel felét az online szállásközvetítők generálják.

hirdetés

A hazai turisztikai piac növekedésében egyre inkább nő az online szállásközvetítők szerepe. Kiderült az is, hogy a turizmus fellendülését a belföldi szállásfoglalók mozgatták az utóbbi egy évben. A külföldiek által eltöltött vendégéjszakák száma ugyanebben az időszakban 2,7 százalékkal, a belföldiek száma pedig 8,3 százalékkal emelkedett a KSH adatai szerint.

Az Utazok.hu összeállította a szállások toplistáját, a több mint 50 ezer belföldi utazó így az Aranycsengő díj győzteseit is megszavazta:
-A legjobb szállás az utazók véleménye alapján a bikali Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok lett, a tavalyi győztes Hotel Kapitány Wellness és a mátraházi Residence Ózon superior Conference & Wellness Hotel előtt.

Kategóriák
-A legromantikusabb szálláshely a párban utazók szavazatai alapján az egerszalóki Mesés Shiraz Wellness&Tréning Hotel lett.
-Az év családbarát szálláshelye címet idén (ahogy tavaly is) a sümegi Hotel Kapitány Wellness nyerte el.
-Az idősebb generáció által leginkább kedvelt szálláshely az egri Hotel Eger&Park lett.
-a legbarátságosabb kategória nyertese a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa.
-a legjobb ár-érték arányú kategória nyertese a tengelici Hotel Orchidea.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk