hirdetés
hirdetés

Lehet, hogy hamarosan Debrecenből Dublinba repülhetünk

Dublinból érkezett Debrecenbe a Ryanair repülőgépe, könnyen lehet, hogy ez már az előszele a ír légitársaság debreceni járatindításának.

hirdetés

A debreceni repülőtéren szállt le a Ryanair egyik utasszállító gépe kedd délelőtt – tudta meg egy olvasótól a dehir.hu. Gulyás Péter, a repülőtér forgalmi igazgatója elmondta, a Ryanair Boeing 737-es típusú gépét fogadták, és hozzátette, ez egy egyénileg szervezett charterjárat. Az érkezés céljáról ők sem tudnak többet, de nem is adhatnának ki információkat.

A Ryanair marketingért felelős vezérigazgató-helyettese tavaly márciusban egy sajtótájékoztatón azt mondta, hogy tárgyalásokat folytatnak a Debrecen Airport illetékeseivel, az elképzelésük szerint 2017 nyarától indulhatnak legkorábban az ír légitársaság által üzemeltetett járatok a kelet-magyarországi légikikötőből. A desztinációkról még nem döntött a diszkont légitársaság, mindenesetre a debreceni repülőtér által korábban végzett járatfejlesztési felmérésen Írország fővárosa, Dublin végzett az élen.

A Ryanair egyik Boeing 737-es gépe (Fotó: WikiABG / Wikipedia)
A Ryanair egyik Boeing 737-es gépe (Fotó: WikiABG / Wikipedia)

(forrás: Dehir.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk