hirdetés
hirdetés

Már a repülőtéren is megszállhatunk Hollandiában

Sok bosszúságot tud okozni, amikor a repülőtértől a szállodáig tartó út hosszabb, mint maga a repülési idő. Ezt szerette volna kiküszöbölni az a rotterdami business hotel, amelynek a tetején egy helikopter leszállítóhelyet alakítottak ki.

hirdetés

A leszállás után az utasok már a tetőteraszi recepción átvehetik a szobakulcsukat. A rotterdami repülőtéren elhelyezkedő ötcsillagos Wings Hotel tetőteraszát úgy építették meg, hogy a légügyi előírásoknak megfeleljen. A hét elején a Holland Légyügyi hatóság kiadta a használatbavételi engedélyt a szállodára.

A hotel fekvése előnyös, hiszen nem csak Rotterdam, hanem a környező települések forgalmát is fogadni tudják. Az üzemeltető számít rá, hogy a Hágában található minisztériumok és a hazai, valamint a nemzetközi kormányszervezetek alkalmazottai és vendégeik is igénybe veszik majd ezt az új lehetőséget.

A Wings Hotel minden üzletember számára ideális szálláshely lehet, hiszen jól felszerelt tárgyalóval és kiállítótermekkel, illetve bérelhető irodákkal is rendelkezik.

Forrás: wingshotel.nl
Forrás: wingshotel.nl

 

Veér Jenő
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk