hirdetés

Megnyílt az Y-generáció szállodája Amszterdamban

Korlátlan wifi-elérés az egész városban, szobák, mint "egységek", fizetés high-tech karkötővel - mindez és még több a CityHubban.

hirdetés

November elsején megnyitja kapuit a CityHub Y-generáció számára épített szállodája Amszterdam központjában. A ház elsősorban azokat a 20 és 35 év közötti látogatókat várja, akiknek fontos a folyamatos online jelenlét, mindig és mindenhol elérhetők szeretnének lenni, illetve a szokványos, konvencionális megoldásoknál valami eredetibbet keresnek.

Az ötven futurisztikus alvókabin, valamint a nagy közösségi tér – vagyis „digitális first lobby” – vendégei egy mobilalkalmazás segítségével bejárhatják a város olyan negyedeit is, melyeket a hagyományos városnéző turisták elkerülnek.

Forrás: Facebook / CityHub
Forrás: Facebook / CityHub


Forrás: cityhub.com
Forrás: cityhub.com


Forrás: cityhub.com
Forrás: cityhub.com


Forrás: cityhub.com
Forrás: cityhub.com


Wifi a városban, fizetés karkötővel

Az egységeknek nevezett szobákban kétszemélyes ágyak és mosdó is helyet kapott, és természetesen a wifi-elérés is alapszolgáltatás - nem csak a szálló, hanem az egész város területén. További különlegesség, hogy a CityHub önkiszolgáló bárjában egy high-tech karkötő segítségével lehet fizetni. Amszterdami viszonylatban az árak meglehetősen mérsékeltek: egy kétszemélyes szoba reggeli nélkül már 50 euróért foglalható. Az étkezéseket – természetesen alternatív módon – a környék kiskocsmáiban lehet megoldani.

Az pedig szinte már magától értetődő, hogy személyzet csak elvétve látható, a bejelentkezés automatikus és a fizetés is bankkártyával történik.

Forrás: cityhub.com
Forrás: cityhub.com


Forrás: cityhub.com
Forrás: cityhub.com


Forrás: cityhub.com
Forrás: cityhub.com


Más városok felé is nyitnának

A CityHub tulajdonosainak eredeti terve az volt, hogy a nyitást már márciusban megejtik, de a szálló egyedisége miatt a hatósági engedélyek beszerzése az átlagnál több időbe telt. Az érdeklődés viszont így is óriási: 2016. februárig már az összes szoba le van foglalva. A tulajdonosok a jövő év forgalmától és tapasztalataitól teszik függővé, hogy más városokban is nyissanak hasonló CityHub szállókat, például Utrechtben, Rotterdamban vagy Leidenben.

Veér Jenő
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk