Mesterszakács a KLM járatain

2013. december 1-től Sergio Herman neve a biztosíték a fedélzeten felszolgált ételek magas minőségére a holland királyi légitársaság járatainak World Business Class osztályán. Ez már a második alkalom, hogy a KLM partneri szerződést köt a világhírű séffel, aki Hollandiában három neves éttermet is vezet: az „Oud Sluis”-t Sluis városában, a „Pure C”-t Cadzandban és a „The Jane”-t Antwerpenben - közölte kedden a KLM.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

„A KLM-nél nagyon örülünk, hogy ismét együttműködhetünk Sergio Hermannal. A holland mesterszakács tökéletesen megfelel a KLM elvárásainak, mert ételkreációiban egyesülnek a holland tradíciók és a nemzetközi igények is. Elsőrangú séfjeink egyre magasabb minőséget biztosítanak, és minden igényt kielégítő, kiváló menüket állítanak össze a WBC osztályon utazóknak.” – mondta Paul Elich, a KLM fedélzeti szolgáltatásaiért felelős alelnöke.

Sergio Herman megtisztelőnek érzi, hogy másodszor is felkérték a KLM World Business Class étlapjának kidolgozására. „Nick Bril-lel és Syrco Bakker-rel, a The Jane és a Pure C éttermek szakácsaival készítettem el azokat a változatos menüket, amelyek összetétele népszerű éttermeink kínálatára is jellemző.”

A KLM-nek régóta szokása, hogy ismert holland szakácsokat kér fel a World Business Class menüinek kidolgozására, így tartják magukat ígéretükhöz, mely szerint folyamatosan fejlesztik a fedélzeti szolgáltatásokat. Korábban Jonnie Boer, Richard Ekkebus és Onno Kokmeijer is dolgozott a légitársaságnak. Sergio Herman ételkreációi viszont akkora népszerűségnek örvendtek, hogy úgy döntöttek, újra partneri szerződést kötnek vele.

A mesterszakács ínyenc kreációi 2013. december 1-től 2014. szeptember végéig elérhetőek az Amszterdamból induló járatok World Business Class osztályán.

Sergio Herman (született: 1970) az Oud Sluis étterem tulajdonosa és főszakácsa, mely a Zeeland tartománybeli Sluis városában található. A három Michelin-csillagos étterem az előkelő 35. helyet szerezte meg a San Pellegrino A világ 50 legjobb étterme című listáján. Herman bejelentette, hogy idén december 22-én bezárja az Oud Sluis-t, hogy 2014-től másik éttermére, a Pure C-re koncentrálhasson, és ugyanakkor több munkát fektet az antwerpeni The Jane étterem és a The Upper Room Bar felfuttatásába is.


Európa legjobbja lett a budapesti légikikötő

Európa legjobbja lett a budapesti légikikötő 

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom. 
Hétfőtől ismét jelentős fennakadások a ferihegyi reptér felé vezető úton

Hétfőtől ismét jelentős fennakadások a ferihegyi reptér felé vezető úton 

Április 22-én kezdődik az útfelújítás negyedik üteme a a budapesti Liszt Ferenc-repülőtérhez vezető utakon.
Visszatér az Uber Magyarországra

Visszatér az Uber Magyarországra 

Április 16-án hivatalosan lezárult a jóváhagyási folyamat.
Májusban indul a világ első kutyabarát légitársasága

Májusban indul a világ első kutyabarát légitársasága 

Beszállás előtt a BARK Air egyik légiutaskísérője a kapuban fogadja a kutyákat, hogy segítsen nekik nyugodtan venni az előttük álló akadályokat.
Hatalmas vihar Dubajban, törlik a járatokat

Hatalmas vihar Dubajban, törlik a járatokat 

Mennydörgésre és villámlásra ébredtek szerda reggel az Egyesült Arab Emírségek lakosai.
Új és újrainduló járatok a bécsi reptérről

Új és újrainduló járatok a bécsi reptérről 

Bővül az osztrák légiátrsaság kínálata.
Közel félmillió e-töltőpont elérhető hamarosan a franciáknál

Közel félmillió e-töltőpont elérhető hamarosan a franciáknál 

A nagyszabású fejlesztés megvalósítása érdekében 64 francia autópálya-pihenőben most 320 Siemens gyorstöltőt telepítettek.
A WIZZ első isztambuli járata elindult Debrecenből

A WIZZ első isztambuli járata elindult Debrecenből 

Isztambul a második törökországi város, amely már Debrecenből is közvetlenül elérhető Antalya után.
Nyitva az izraeli légtér a súlyos iráni légitámadást követően

Nyitva az izraeli légtér a súlyos iráni légitámadást követően 

Izrael vasárnap reggel megnyitotta légterét a szombat éjszakai, sikeresen kivédett légitámadás után, jelentették be hivatalosan Izraelben.
Melyik lesz az év ötödik kerékpárútja?

Melyik lesz az év ötödik kerékpárútja? 

A pályázat célja, hogy minél több vonzó bringás helyszínt tegyen ismertté.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.