hirdetés
hirdetés

Mi lesz veled Rác fürdő?

Az Ybl Miklós tervei alapján épült Rác fürdőt 2002 júliusában zárták be, ekkor még úgy volt, hamarosan újra nyit. Az ígért határidő után, de még így is sok évvel ezelőtt, 2010-ben elkészült a fürdő és a hozzá tartozó szálloda is, de jogi és gazdasági viták következtében a kapuk zárva maradtak a nagyközönség előtt.

hirdetés

A Rác Fürdő és Hotel projekt ellehetetlenülése következtében folyamatos az állagromlás az építményekben. Hogy ennek vége lehessen, a Főváros 2015-ben döntött arról, hogy a Rác Nosztalgia Kft.-vel és a Rác Beruházó Kft.-vel szemben felszámolási eljárást indít.

 A Budapest Főváros Önkormányzata idén február 13-án előterjesztést nyújtott be, mely szerint a felszámoló a közeljövőben megkezdi az ingatlanok értékesítését. A Főváros a Rác Fürdő és a hozzá kapcsolódó szálloda tulajdonjogának megszerzésével kívánja rendezni a bonyolult jogi helyzetet.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk