hirdetés
hirdetés

Novemberig járnak Törökországba a Best charterei

Az előzetes várakozásokhoz képest jó volt a nyári főszezon a Best Reisennél, tudtuk meg Zám Tibortól, az iroda ügyvezetőjétől. Gyenge volt viszont az előszezon, főként Tunézia és Egyiptom átmeneti hiánya miatt.

hirdetés

Ennek ellenére utasszámban az idei év eddig némileg jobb a tavalyinál, ez azonban árbevétel növekedést nem okozott (megint csak Tunézia és Egyiptom olcsósága miatt).

A főszezonban már heti 4 egyiptomi járaton utaztatott az iroda, ami több minden eddiginél, és most először üzemelt önálló Sharm el-Sheikh-i gépük, teljes töltéssel. Sőt, menetközben be kellett állítani egy plusz gépet is, erre sem volt még példa. Az őszi szünetre már a második gépen is alig van helye az irodának. 

A várakozásnak megfelelően kiválóan teljesített Törökország, a Best Reisen ide meg is hosszabbítja a chartereket egyenlőre csak novemberig. A spanyol desztinációk soha nem voltak ilyen jók, mint idén nyáron. Görögország továbbra is kettős arcú, roppant erős a főszezon és legalább ennyire gyenge a holtszezon. Tunézia későn reagált a válságra, ez látszik is a forgalmon, mondta el a szakember.

Tunéziát és Egyiptomot folyamatosam akciózni kellett, mivel a tavaszi előfoglalások elmaradtak. Összességében némileg talán kevesebbet kellett akcióznunk de ez korántsem jelenti azt hogy a tendencia megfordult volna, rengetegen a kivárás mellett döntöttek és várták az akciókat.

Általános tapasztalat: az elő- és az utószezon egyre inkább rövidül és az árrés mind jobban beszűkül.

A téli szezonban block seattel (kb. 200 garantált ülés) programozza a Best Reisen Balit és repüli az összes szokásos egzotikus desztinációt. Új desztináció lesz idén az USA, körutazásokkal és Miami üdüléssel.

Télen az alábbi chartereket indítja a Best Reisen:
Thaiföld Bangkok-Phuket dec. 22- márc. 5. Travel Service
Egyiptom Sharm el Sheikh-Hurghada nov. 6- április 29 Travel Service
  Hurghada nov. 6- április 29 Travel Service
Tunézia Monastir nov. 4-április 27 NouvelAir
Spanyolország Tenerife-GranCanaria dec.23-ápriis 28 Travel Service (block seat)
Kenya Mombasa dec.28-február 22 Travel service (block seat)
  Mauritius feb. 8- 15 Travel service (block seat)
  Seychelles feb. 15-22 Travel service (block seat)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk