hirdetés
hirdetés

Online is igényelhető török vízum

Elektronikusan is igényelhető törökországi vízum, amellyel kiváltható a reptéren igényelhető belépési  dokumentum.

hirdetés

Az egyszerű, mindössze három lépésből álló online igénylést az evisa.gov.tr oldalon tehetik meg a Törökországba utazók. Az igénylőknek az oldalon egy online formulát kell kitölteni a kért információkkal, a vízum 20$-os árát pedig hitelkártyával egyenlíthetik ki. A sikeres igénylést követően az elektronikus vízumot e-mailben kapja meg az utazni vágyó. Ezt a dokumentumot kell kinyomtatni és bemutatni a török határon, illetve az utazás teljes időtartama alatt megőriznie, és magánál tartania az utasnak. A vízum turisztikai célra használható, ha valaki tanulni vagy munkát vállalni utazik Törökországba, továbbra is a török nagykövetségeken, konzulátusokon igényelhet ehhez megfelelő dokumentumot.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk