hirdetés
hirdetés

Ötezer turistát hagyott külföldön a becsődölt lengyel utazási iroda

Július 4-én csődöt jelentett a Sky Club lengyel utazásszervező, tíz országban közel ötezer kárvallott utast hagyva maga mögött.

hirdetés

A Sky Club mellett Triada márkanév alatt is kereskedő tour-operátor a csődöt bejelentő közleményében arra hivatkozott, hogy nem rendelkezik megfelelő anyagi eszközökkel működése folytatásához.

A társaság csődje következtében 4700 lengyel utas rekedt külföldön, Bulgáriában, Spanyolországban, Portugáliában, Görög- és Törökországban, Cipruson, Egyiptomban, Marokkóban, Tunéziában és Kubában. A külföldön rekedt utasok hazaszállításáról Mazovia tartomány gondoskodik.

Lengyel sajtóértesülések szerint a csőd bejelentése után számos külföldi szállodában felhívták az utasok figyelmét arra, hogy csak akkor szolgálják ki őket, ha a helyszínen fizetnek a szolgáltatásokért.

A lengyel lapok arról is beszámoltak, hogy az iroda az utolsó pillanatig elfogadott befizetéseket az utasoktól, emiatt ügyészségi vizsgálat is várható.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk