hirdetés
hirdetés

Rekordszámú nevezés az Iránytű kommunikációs versenyen

Érdemes volt egy héttel meghosszabbítani az Iránytű kommunikációs verseny kiírását, ugyanis még az utolsó napokban is érkeztek új pályaművek a megmérettetésre. 

hirdetés

Végül 60 pályázat futott be a Turizmus Trendet megjelentető Professional Publishing Hungary Kiadó idei felhívására öt kategóriában. A legnagyobb érdeklődés a print és az online kategóriákat kísérte, itt 21, illetve 14 jelentkezést regisztráltak.

Jelenleg a beadott anyagok feldolgozása folyik, hamarosan a közönség is szavazhat a legjobbakra. Néhány napon belül felkerülnek a www.turizmusonline.hu oldalra a pályaművek.

A munkákat természetesen - a korábbi évekhez hasonlóan - szakmai zsűri is értékeli majd.

A zsűri tagjai a következő szakemberek:

Krémer Julianna, a Kreatív szaklap művészeti vezetője

Körömi Csenge, a Professional Publishing grafikusa

Lunczner Ádám, az Allegro Group, majd a Jófogás.hu marketingvezetője, jelenleg egy nemzetközi mobilhirdetési és fejlesztési hálózat marketingvezetője

Mráz Gergő, a Turizmus Trend lapmenedzsere

Szántó Zoltán, a Turizmus Trend főszerkesztője

Tarnóczi Barna, a Tensi Holiday ügyvezető igazgatója

A verseny shortlistjét várhatóan március 20. körül hozzuk nyilvánosságra, a legjobbak pedig április elején ünnepélyes díjátadó keretében vehetik át az elismeréseket.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk