hirdetés
hirdetés

Saját szaunát épít a Vulkán Gyógyfürdő

A fürdő vendégei eddig a szomszédos szálloda szaunáját használták, mivel azonban a hotel szünetelteti a szauna üzemeltetését, saját létestmény építésébe kezdenek - írja a Termál Online.

hirdetés

Celldömölkön a Vulkán Gyógyfürdőt a téli időszakban ugyan egy takarékosabb üzemre állt át, viszont cserébe jelentősen csökkentették a belépőjegyek árát. A napi belépő ára mindössze 2200 forint, az 5 órás tartózkodási lehetőséget biztosító jegy pedig csak 1500 forintba kerül. Dunántúli viszonylatban ez nagyon jó ajánlatnak számít.

A fürdő minden nap 10 és 19 óra között látogatható. Nem üzemel az összes medencéjük, de a gyógyvizes jacuzzi, a kül- és beltéri ülőmedence, a tan- és úszómedence használható.

A Vulkán Gyógyfürdő vendégei közül sokan szerették a szaunavilágot is, amit viszont nem a fürdő, hanem a szomszédos szálloda üzemeltetett. A múlt idő azért indokolt, mert a közelmúltben a hotel felfüggesztette a szaunarészleg működtetését.

 

Lóránt Gábor, a fürdő igazgatója a Vaol.hu-nak elmondta, hogy pótolni fogják a szaunát. Saját beruházásban egy kisebb, de hasonló részleg kiépítéséről döntöttek. Itt egy finn és egy kombinált szauna, valamint egy dézsafürdő kap majd helyet. A munkálatok hétvégén kezdődnek és várhatóan december második hetében már birtokba is vehetik a szaunákat az érdeklődők.

Lóránt Gábor fürdőigazgató mindehhez hozzátette, hogy a nagy szaunavilág átadása előtt is volt ilyen szolgáltatása a fürdőnek, így lényegében csak vissza kell állítani a csatlakozási pontokat.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk