hirdetés
hirdetés

Sikeresen indult az Anubis Travel jordániai chartere

Az Anubis Travel szeptember 24-én teltházzal indította el új jordániai járatát a Budapest-Aqaba útvonalon. Egy héttel később, az október elsejei charter szintén telházzal repült el Budapestről. 

hirdetés

A nagy érdeklődésre való tekintettel az utazási iroda heti egy alkalommal, szombatonként folytatja az üzemeltetést a Travel Service járatain.

Jordánia színes skálán nyújtja a különböző kulturális és élménydús programlehetőségeket, legyen szó tengerparti nyaralásról búvárkodással fűszerezve a Vörös-tengernél, vagy lelki és testi frissítő spa kényeztetésről a Holt-tengerben.

A hagyományokban gazdag kultúra megtekintésére kiváló lehetőség az egyhetes, izgalmakban bővelkedő jordániai körutazás, melynek keretei közt lehetőség nyílik megtekineni az UNESCO Kulturális Világörökségének és a Világ Új Hét Csodájának egyik helyszínét, Petrát; illetve Wadi Rumot és Ammant.

Kizárólag az Anubis Travel csomagajánlataiban találhatóak meg Jordánia egyedüli all inclusive ellátást kínáló szállodái: a Marina Plaza 4*+ és az 5* Radisson Blu, illetve a Tala Bay-i 1 vagy 2 szobás luxusapartmanok, utóbbiak mellé ajándék ellátást biztosít az iroda.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk