hirdetés

Sztorik habbal: múzeum-téma a Drehernél

A múzeumok kihívásaira fókuszál a Dreher Söripari Emléktár beszélgetéssorozatának harmadik epizódja.

hirdetés

A koronavírus-járvány a múzeumok életében is nagy változást hozott: a közösségi kulturális kikapcsolódás felemelő élményéről, így a múzeumi tárlatok fizikai közelségéről, különleges légköréről le kellett ugyan mondanunk, de közben megismerkedhettünk a falak közül a digitális térbe átköltöző értékmegőrzéssel. Vajon hogyan hat ez a múzeumokra, és hogyan hat a múzeumlátogató közösségre? És hogyan kerül képbe a Zeppelin?

 

A múzeumok 21. századi szerepéről, helytörténeti érdekességekről és a jövő kihívásairól Dr. Fabényi Juliát, a Ludwig Múzeum igazgatóját, Dr. Török Róbertet, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatóját és Verbai Lajost, a Kőbányai Helytörténeti Gyűjtemény vezetőjét kérdezi Nagy Judit műsorvezető a Dreher Söripari Emléktár által indított beszélgetéssorozat, a Sztorik habbal harmadik adásában.

A sorozat a Dreher Sörgyárak YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán követhető.

(forrás: Dreher)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk