hirdetés
hirdetés

Tanulmányúttal népszerűsítették a Várfürdőt és Gyulát a román turisztikai piacon

Romániai újságírók és utazási irodák képviselői jártak Gyulán 2015. május 15-17. között.

hirdetés

A Gyulai Várfürdő kezdeményezésére és szervezésében a Hunguest Hotel Erkel, a Magyar Turizmus Zrt. és a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. együtt népszerűsítette a Várfürdő, a szálloda és térség turisztikai szolgáltatásait Romániában. Egy szakmai tanulmányút (study tour) keretein belül 26 romániai újságíró és utazási szakember látogatott el Gyulára. Az utazást Kolozsváron a fürdőváros szélesebb körű szakmai prezentációja vezette be, melyet személyesen is megtisztelt jelenlétével Mile Lajos, Magyarország kolozsvári főkonzula is.

A fürdő által szervezett gyulai program során a városba érkezők a Hunguest Hotel Erkelben megkóstolták a Gyulai Pálinka Manufaktúra különleges pálinkáit. A színes tanulmányút elvezetett a gyulai várba, majd a belvárosi kisvonatozás és séta után a Gyulai Várfürdőben pihenhették ki a nap fáradalmait a szakemberek. Szombat este a lőkösházi Vásárhelyi–Bréda kastélyban Európa első állandó kültéri 3D-s épületvetítését csodálhatták meg a vendégek. Vasárnap a Százéves Cukrászda ínycsiklandó kézműves bonbonjait és süteményeit élvezhette a vendégségben Gyulán járó csapat.

A tanulmányút résztvevői hazatérve az élményeiket, tapasztalataikat a saját médiumaik felületein osztják meg a romániai olvasókkal, rádióhallgatókkal és tévénézőkkel, akik a szervezők várakozása szerint kedvet kapnak majd a gyulai pihenéshez.(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk