hirdetés

Tevetej a Costa Coffeeban

A tevetej egyre népszerűbb a Costa Coffee egyesült arab emirátusokbeli üzleteiben - írja a Marketinginfo.

hirdetés

A nemzetközi kávézólánc menüiben összetevőként használja a sivatagi patás tejét, a normál tej helyett- mintegy 30 helyi üzletében.

A márka bevezetett egy új "Strawberry Camel Milk Cooler" nevű terméket is, amelyben a friss tevetejet eper- és vaníliakoncentrátummal mixelik.

Eric Hughes, a Costa Coffee UAE vezérigazgatója szerint a cég az első globális kávé lánc, amely tevetejet alkalmaz menüiben.

"A tevetej és annak kivonatai a beduinok hagyományos étrendjét képezték a Közel-Keleten egészen a 20. század közepéig. Ezt a hagyományt most a Costa Coffee emirátusokbeli leánya is folytatja"- kommentált.

Hughes azt jósolta, hogy teve tej egy népszerű alternatívája lesz a tehéntejnek, mivel nem tartalmaz laktózt- amelyet az emberiség egy jelentős része nem képes megemészteni. Emellett a tehéntejnél 50 százalékkal kevesebb zsírt tartalmaz és magas vitamin- valamint ásványi anyag tartalommal bír, beleértve a C vitamint és a kalciumot is- idézi az arabianbusiness.com.

(forrás: Marketinginfo.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk