hirdetés

Új charteres utaztató debütál a nyári szezonban

A Sun & Fun Holidays utazási iroda júniustól észak-afrikai és török úti célokat, télen pedig Dubait programozza.

hirdetés

Tulajdonos-ügyvezetője Tolga Deniz Sariyüce, a Karya Tour egykori magyarországi ügyvezetője, aki bevezette a Karya-márkát hazánkban. A szakember a közelmúltban saját céget alapított Budapesten, amely egyben az egyik legnagyobb lengyelországi charteres kiutaztató túraszervező testvérirodája. A poznani székhelyű lengyel Sun & Fun Holidays rendelkezik irodával Poznanban, Katowicében, Krakkóban és Varsóban és három beutaztató irodát működtet főbb célországaiban, Egyiptomban, Tunéziában és Törökországban.

A hazai iroda júniustól Hurghadára, Sharm el Sheikbe és Antalyára indít saját chartereket, szintén júniusban debütáló monastiri charterláncát egy másik túraszervezővel közösen üzemelteti majd, akárcsak előreláthatóan a téli dubai charterláncot. Egyiptomi járatához az AMC Airlines-tól, a tunéziaihoz a Nouvelairtől, a törökországihoz pedig a Sky Airlines-tól bérli a gépeket. Az első évben minden desztinációba egy-egy charterláncot közlekedtetnek október végéig, és idén nyáron körülbelül 6000 utassal számolnak. A 2010-es budapesti Utazás Kiállításon 60 m2-es saját standdal mutatkoznak be.

A társaság budapesti belvárosi  főirodáján kívül egyelőre nem tervezi saját értékesítő fiókok nyitását, elsősorban viszonteladó partnerekkel képzeli el az értékesítést. A főiroda körülbelül 15 fővel működik majd. Tolga Deniz Sariyüce mellett kulcspozícióban dolgozik majd Cardak Salih menedzserasszisztens, aki Törökországból érkezett, kiválóan beszél magyarul, idegenvezetőként és szakfordítóként is tevékenykedik, valamint Péterfi Annamária értékesítési vezető, aki 9 éve dolgozik az idegenforgalomban, és a Taurus Reisentől érkezett a Sun & Fun Holidays-hez.

Az utazásszervező elérhetőségei: 1066 Budapest, Teréz krt. 46/1. Tel: 411-1515, fax: 312-4444. E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Web: www.sunfun.hu

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Kiadónk társoldalai