Új értékesítési igazgató a Drehernél

Szilágyi Csaba a Jacobs Douwe Egberts amszterdami központjából érkezett a nagymúltú magyar vállalathoz.

Ez év júniusától Szilágyi Csaba felel a Dreher termékek értékesítésével összefüggő feladatokért. Az új vezető széleskörű magyarországi és nemzetközi tapasztalatokkal bír ezen a szakmai területen, a Dreherhez a Jacobs Douwe Egberts amszterdami központjából érkezett - írja a Store Insider.

Szilágyi Csaba a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán szerzett közgazdász diplomát. Szakmai pályafutását 2002-ben a Procter&Gamble-nél kezdte. 2010-ben csatlakozott a Jacobs Douwe Egbertshez, ahol kezdetben értékesítési csoportvezetőként ő irányította az országos értékesítési csapat munkáját és a hazai kiskereskedelmi láncok értékesítésével foglalkozó csapatokat.

 

Szilágyi Csaba (Forrás: Dreher)

„Ahogy felmerült a lehetősége, hogy az egyik legnagyobb múlttal rendelkező hazai vállalatnál folytassam a karrierem, azonnal tudatosult bennem, hogy nagyon könnyen tudok azonosulni a Dreher üzletpolitikájával, értékeivel, hagyományaival. Izgalmas és megtisztelő feladat, hogy egy ilyen nagy múltú cég jövőjének alakításában részt vehetek. Bízom benne, hogy az FMCG terén szerzett jelentős tapasztalatom és az értékesítési szervezet jövőképének és stratégiai céljainak kialakításához szükséges kereskedelmi érzékem révén nagyban hozzá tudok járulni a Dreher következő sikeres éveihez, évtizedeihez.” – mondta el Szilágyi Csaba kinevezése kapcsán.



Hamarosan jön a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Hamarosan jön a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.