hirdetés
hirdetés

Új főszerkesztő a Travelo.hu magazinnál

2015. március 1-jétől Lehóczki Márta látja el a Travelo főszerkesztői feladatait - jelentette be az Utazás kiállításon a cég ügyvezető igazgatója, Fináczy Dóra. 

hirdetés

A korábbi főszerkesztő, a magazin megalapításában is részt vevő Kiss Borbála Réka külsős szerzőként, Londonból folytatja az együttműködést a Travelóval.

Lehóczki Márta nemzetközi kommunikáció szakon, médiamenedzsment szakirányon szerzett diplomát Budapesten, majd stratégiai marketinget tanult Hollandiában.

Korábban a Hammer Advertisingnál, a L'Oreálnál és a CV-Online-nál dolgozott. 2009 óta dolgozik a Travelo magazint is üzemeltető Confhotel-Net Kft.-nél.

A Travelo 2011-es indulása óta a magazin rendszeres szerzője, 2013 óta lapigazgatója, tavaly decembertől pedig megbízott főszerkesztőként dolgozott. A mostani kinevezése mellett lapigazgatói feladatait továbbra is ellátja. A Travelo 2011 novemberében indult az Index utazási magazinjaként, majd a korábban C-Travel néven működő utazási gyűjtőoldal beolvadását követően teljes körű utazási portállá alakult. A Travelón az érdeklődők a magazinos tartalmak mellett azonnal megtalálják a releváns szállásajánlatokat és utazási irodai csomagajánlatokat is; valamint repülőjegyeket foglalhatnak, biztosítást köthetnek és autót bérelhetnek.

A Travelo üzemeltetője a Confhotel-Net Kft, a CEMP csoport tagja.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk