hirdetés
hirdetés

Újabb törökországi charter a Sun&Funnál

A Sun&Fun Holidays új, teljes chartergépet állított be Budapest-Antalya útvonalra, mely június 11. és augusztus 27. között közlekedik heti egyszer, csütörtöki napokon.

hirdetés

Az új budapesti járattal együtt immáron 5 saját géppel közlekedik szervező a nyári szezonban Antalya nemzetközi repülőterére, ezen kívül előre foglalt ülőhelyekkel is rendelkezik a június 9. és október 6. között, keddenként közlekedő Budapest-Antalya járaton.

Az utazásszervező tájékoztatása szerint a bővítésekre a növekvő utazási kedv miatt volt szükség, mert az eddigiekben foglalható 3 budapesti indulás a frekventált időszakokban már nem foglalható a telítettség miatt.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk