hirdetés

Újranyit az ikonikus étterem a Balatonnál

A vegán étterem június 3-tól újranyitja kapuit Balatonalmádiban.

hirdetés

A Veganeeta Home étterem olyan népszerű lett a hazai és külföldi turisták körében, hogy a tulajdonos, Dr. Árvai Anita, azaz Veganeeta Ancsi új helyre költöztette csapatát és június 3-ától megújult kínálattal jelentkezik Balatonalmádiban - írja a Store Insider.

veganeeta.com
veganeeta.com

A vegán étrend egy olyan táplálkozási forma, amely kizárja az állati eredetű alapanyagok használatát, teljes mértékben a növényi alapanyagokra hagyatkozik.

A külső megújulás mellett az alapanyagok beszerzésére is figyeltek. Így a friss, helyi, minőségi és szezonális alapanyagok (például zöldségek, gyümölcsök, fűszerek) használata kiemelt szerepet kap az étlap összeállításakor.

A megnyitó napjára különleges specialitásokkal készülnek: a spárgakrémlevest például színes, nyár eleji virágesővel kínálják, de akár a Tom Yum levest is megkóstolhatjuk. Lesznek ördögszekér mignonok vörös curry-be mártva, és Focaccia per tutti is, krémes csicseriborsóval és roppanós tavasszal.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk