hirdetés
hirdetés

Városlátogatás Ukrajnában

Közismerten Bulgária volt a 16 éve alakult, tour operátori ambíciókkal rendelkező utazási iroda első külföldi célországa. Keleti irányba tovább bővítve választékukat, idén már hét ország szerepel a tavalyhoz képest kibővült, 128 oldalas katalógusukban. Az idei év újdonsága Ukrajna, ahol Odesszába és Kievbe kínálnak városlátogatásokat.

hirdetés

Jó évet zárt tavaly az utazásszervező: 25 ezer beutazást és 12 ezer kiutazást bonyolítottak.

A Budapestről és Debrecenből Bulgáriába indított, már hagyományosnak számító charter járataik számát szaporítják idén: a Budapest-Burgasz járatot már nemcsak szombaton, de kedden is indítják.

Bővítik a foglalható három-négycsillagos szállodák választékát, és all-inclusive ajánlatok is találhatók a katalógusban. Törökországi (és egyiptomi) útjaikat a TEZ török utazási irodán keresztül bonyolítják, de magyar nyelvű kísérőket biztosítnak a kirándulásokhoz.

Side és Alanya egy-egy szállodája különleges kedvezményt kínál március 31-ig. Oroszországi sláger a Szentpétervár - Észak Velencéje repülős városlátogató út. Albániába a naponta közlekedő MALÉV járatokkal viszik utasaikat, Durres homokos tengerpartjára. Montenegróba buszos körutazást szerveznek és bővített kínálatból foglalható szállás Herceg Novi, Budva, Sveti Stefan és Sutomore üdülőszállóiban.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai