Lutz Lajos, aki a Pest-Buda Bistro nyitása óta, azaz 6 éve vesz részt a munkában, csoport szinten a minőségért és kreativitásért felelős séffé lép elő, átadva a Pest-Buda konyháját régi neveltjének, Száger Gyulának, a 21 A Magyar Vendéglő konyháját pedig Pálinkás Zsoltnak. Litauszki Zsolt, aki eddig ezt a feladatot ellátta, szeptember végétől Costa Ricán folytatja. Lutz Lajos feladata az éttermek szakmai vezetése mellett egy komoly minőségbiztosítási rendszer felépítése is lesz.
A Pierrot konyhájának vezetését az ambiciózus és sikeres francia séf, Romain Rougéra veszi át, aki két éve dolgozik a Pierrot-ban és Zsolttal. Szintén dolgozott az 5 csillagos Burdigala Hotel éttermében, Joël Robuchon 2 Michelin csillagos éttermében, Cyril Lignac-nál és konyafőnök helyettes volt a párizsi Le Moderne étteremben.