Pedig mind a konyhán, mind a vendégtérben minden eszköz, technológia, felszerelés és berendezés adott volt ahhoz, hogy sok éven át az un. komornyikos vendéglátás művészetét megvalósítsák, azaz olyan szigorúan zártkörű ebéd- és vacsoraestekre is sor kerülhessen, amikor komornyikok fehér glasszé kesztyűben, frakkban szolgálnak fel az asztaloknál, ahol rendszerint a hazai és nemzetközi politikai, diplomáciai elit, valamint a művészeti élet hírességei, nagyságai foglaltak helyet.
A ház executive chefje, Kiripolszki István októbertől tehát másutt folytatja pályafutását: a budai, épp most negyedszázados fennállását ünneplő Arany Kaviár Étterem konyhájára ment át dolgozni, ahol az általa kedvelt fine dining stílustól sem kell elszakadnia, hiszen híres arról a Vár alatti vendéglátóhely, hogy mindenkor a csúcsgasztronómia egyik vezető képviselőjeként szerepelt a hazai éttermek között.