2012. január 1-jétől a Debreceni Gyógyfürdő Kft. által üzemeltetett Hotel Lycium**** a Kölcsey Központ termeinek MICE szegmensben történő értékesítésével és hasznosításával ebben az üzletágban is hangsúlyosabb szerepet vállal. Kelet-Magyarországon elsőként jelentkezik olyan komplex szolgáltatási csomaggal, amely konferencia- és rendezvényhelyszínt, szállodai vendéglátást, rekreációs kikapcsolódást és gasztronómia lehetőségek széles tárát nyújt az érdeklődőknek.
A Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. szervezésében pedig olyan kulturális és művészeti események, városi nagyrendezvények megszervezésére kerül sor - részben a szezonalitás ellensúlyozására -, amelyeknek a belföldi mellett a nemzetközi vonzereje is jelentős.
Új kollégák és személyi változások a Hotel Lycium****Debrecenben
2011 novemberétől az értékesítési igazgatói feladatokat Ács Mónika látja el, aki a szálloda értékesítésén dolgozott, a szálloda nyitását megelőző pre-opening időszaktól kezdve.
Az értékesítési csapat Horvát Nikolettával egészült ki, aki a ceglédi Hotel Aquarell-ből érkezett és Nagy Enikővel együtt sales coordinator-ként erősítik az értékesítést.
A rendezvények teljes koordinációját Szerdi Zsuzsanna event manager látja el, aki az Aquaticum Termál és Wellness Hotel**** -ből érkezett.
A Hotel Lycium****Debrecen F&B manageri posztját 2011. október 10-től Molnár László éttermi mester tölti be, aki 5 évig a Hajdúszoboszlói Hotel Silver****superior szállodában ugyanezt a pozíciót töltötte be, majd az elmúlt 1 évben a Hotel Corvin Palace ****superior szállodánál a pre-opening időszak vendéglátás területén felmerülő feladatok teendőivel volt megbízva. Mintegy fél éve már, hogy az Átrium étterem konyháját Balog Károly Chef vezényli.
Az ambiciózus, fiatal szakember 10 éves külföldi tartózkodása alatt számos neves konyhafőnökök mellett szerezte tapasztalatait, amelyeket a házban igyekszik kamatoztatni. Célja új dimenziót nyitni a vendéglátásban és a Hotel Lycium életében, kollégája Bardi Balázs segítségével.
Az új étlap kialakításánál sok energiát fektetett a regionális alapanyagok felkutatására, amelyet a modern trendeknek megfelelően, új konyhai technológiával ötvözve kíván bemutatni a nagyközönségnek.