Katz Péter igazgató régi, és a remények szerint leendő törzsvendégek körében röviden méltatta az esemény „történelmi” jelentőségét. Beavatta a jelenlévőket a szálloda elképzeléseibe, melyek célja, hogy szolgáltatásaikat, amelyekkel eddig sem bántak szűkmarkúan, még inkább kibővítsék, hogy megfeleljenek a vendégek életkorának, igényeinek, elvárásainak. A DHSR Bük fürdőélményekben, sportlehetőségekben már eddig is súrolta az all inclusive határát, de november 1-jétől a gasztronómia területét is bevonva teljes körű all inclusive kényeztetést kínál vendégeinknek. Mindent beleadunk – hangzik az új szlogen, egyértelműen meghatározva, mit is jelent az all inclusive ellátás a nyugati határszélen fekvő kedvelt szállodában.
Rövid bevezetője után az igazgató az érintettek nagy meglepetésére 4 vendéget szólított maga mellé, kérve aktív közreműködésüket a jelképes szalag átvágásában. A Linné szalonban gondosan előkészített ínycsiklandó palacsinták, töltött falatkák, perecek, meleg szendvicsek, sütik, gyümölcsök és gyümölcslevek várták a vendégeket. A legújabb all inclusive Danubius szálloda arra törekszik, hogy minőségben és választékban is különleges bőséget biztosítson vendégeinek, étel és italkínálatban egyaránt.