A hazai gasztronómiai forradalomban a Gazdasági Rádió új frontot nyit, és Gasztromán műsorában a legmagasabb szintű kulináriának és borkultúrának kíván fórumot teremteni. A top éttermek, beszerzési hálózatok kialakításába egyes becslések szerint csak a fővárosban több milliárd forintot öltek egyes vállalkozók, akár annak tudatában, hogy ez a befektetésük soha nem térül meg. Ők, a magyar gasztronómiát meghatározó háttéremberek is a Gasztromán vendégei lesznek - ígéri a rádióadó. A műsor keretében bemutatják a top séfeket, a legjobb cukrászokat, a legfontosabb beszerzési lehetőségeket, a hentesektől az ínyencboltokon át a piacokig.
A Gasztromán szerkesztésénél is cél hasznos információkhoz juttatni a hallgatókat - fogalmaz a rádió közleménye. Ötleteket kapnak arra, hogyan érdemes felépíteni, hova érdemes elvinni az üzleti partnert ebédelni vagy csúcsgasztronómiai élményben részesíteni. A heti rendszerességgel, 20 percben jelentkező tematikus műsor nyitott arra is, hogy szakmai fóruma lehessen a gasztronómia világában a napi üzletmenethez kötődő ügyeknek, legyen azok akár adózási kérdések, akár a működési keretet érintő jogi változások. (Médiainfo)