Restaurant címmel november 4-én indul a csatornán egy napi félórás gasztroreality, amely epizódonként egy-egy népszerű magyar éttermet mutat be. Az éttermek vezető séfjei a műsorban ismertetik legkedveltebb ételeik elkészítését, konyhai trükkjeiket és közben mesélnek a hely történetéről. A sorozat házigazdája Rideg Richárd – akit a nézők az OzoneNetwork csatornáról már ismerhetnek – a laikust képviselve abban segédkezik, hogy a professzionális szaktudást és technológiát bevigye a hétköznapi konyhákba.
Szintén novemberben indul a Gréta Konyhája című sorozat, melyben a vegán, vagyis kizárólag növényi eredetű alapanyagokat felhasználó konyha rejtelmeibe vezet be Stőhr Gréta, a Life.hu vegán-élemódtanácsadója.
A gasztroműsorok epizódjait nem csupán visszanézni lehet a weben, hanem az ételek receptjeit, fotóit és egyéb kiegészítő tartalmakat is meg lehet találni a Lifenetwork.hu mellett a Life.hu portálon is. "Az Origo Táfelspicc pedig szintén képernyőre kerülhet ezekben a műsorokban, így erősítve tovább az online és televíziós felületeink tartalmi és kereskedelmi szinergiáit” – mondja Vaszily Miklós az Origo Media Group vezérigazgatója.
Forrás: Kreatív Online