A világ legjelentősebb gasztronómiai versenyének európai megmérettetését június 7-8-án, hétfőn és kedden rendezik a genfi Palexpo 6. pavilonjába.
A megmérettetésre húsz nemzet képviselőjének nevezését fogadták el, köztük a Magyar Bocuse d'Or Akadémiáét, amely februárban rendezte meg a nemzeti válogatót. Ezt Kostyál Gábor, a hévizi Hotel Helikon executive séfje nyerte így ő utazhat a svájci városba.
A versenyre elkíséri Berki Zsolt commis, Kalla Kálmán, a zsüri magyar tagja és Kreil Vilmos, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke, de ott lesz Kocsonya Kálmán is, aki komoly szerepet vállalt a versenyre történő felkészülésben.
A legjobb 12 eredményt elérő szakács kvalifikálja magát a 2011. februárjában, Lyonban megrendezendő Bocuse d'Or versenyre.
A megmérettetésre húsz nemzet képviselőjének nevezését fogadták el, köztük a Magyar Bocuse d'Or Akadémiáét, amely februárban rendezte meg a nemzeti válogatót. Ezt Kostyál Gábor, a hévizi Hotel Helikon executive séfje nyerte így ő utazhat a svájci városba.
A versenyre elkíséri Berki Zsolt commis, Kalla Kálmán, a zsüri magyar tagja és Kreil Vilmos, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke, de ott lesz Kocsonya Kálmán is, aki komoly szerepet vállalt a versenyre történő felkészülésben.
A legjobb 12 eredményt elérő szakács kvalifikálja magát a 2011. februárjában, Lyonban megrendezendő Bocuse d'Or versenyre.