Miért cipelték fel a zongorát a Kempinski Hotel Corvinus Budapest tetejére?
Mit csináljon a vendéglős, szállodás, ha utoléri a NAV-ellenőrzés?
Mi az az élelmiszer-felügyeleti díj, és mi a teendő e téma kapcsán a konyhával rendelkező vendéglátóipari-egységnek?
Miért tölti mostanában teljes napját a tulajdonos a Centrál Kávéházban?
Hogyan nyílt meg az ötcsillagos Buddha-Bar Hotel Klotild Palace az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél?
Miért villamosozik Budapesten a rocksztár flitteres csodaöltönye?
Hogyan kőrözött tudósítónk a világ leghíresebb étterme, a Noma körül?
Új őrület: itt vannak a pop-up éttermek!
Hogyan állították össze, pontoztak a bírák a magyarországi Gault & Millau étteremkalauz készítése során?
A kiadóban a Vendég & Hotel szaklap már megrendelhető Murár Mónikánál: mail: [email protected], Vagy telefon: 06 1 430 4503, fax: 06 1 430 4539