Kérdések, meglepő kijelentések, amelyek kizárólag az Inmedio és Relay üzlethálózatban már a nagyközönség számára is elérhető Vendég & Hotel magazinban szerepelnek, amelynek címlapján most egy különleges design-nal kialakított pesti étterem, a G4 Garibaldi Bisztró látható:
-Melyik a jó szakács: ha kövér vagy sovány?
-Lehet egy vállrándítással elintézni az okostelefonokra alkalmazható applikációkat – amelyek szállodás és éttermes információkat is tartalmazhatnak -, csak közben elmegy a vendéglátós mellett a világ, és hihetetlen hátrányba kerülhet másokkal szemben.
-Miért sajnálhatja, aki idén nem volt jelent kiállítóként a Hoventán?
-A bécsi éttermeseknek sem fenékig tejfel az élet a most életbe lépő rendelet miatt.
-Milyen meghökkentő újdonságot vezetett be egy pesti pizzázó, amely rögvest fellendítette a forgalmát?
-Jövőre mi várható a cafeteria terén a legújabb Matolcsy-csomag eredményeként?
-Mi a helyzet idehaza alap- és továbbképzések terén?
-Mit tapasztaltak a próbavendégek a budai Búsuló Juhász Étteremben?
-Milyen túrán jártak a Garda-tónál a hazai vendéglátósok?
-Hol jobb ma vendéglősnek lenni: a fővárosban vagy vidéken?
-Melyik a titokzatos ötödik ízelem?
A kiadóban a Vendég & Hotel szaklap már megrendelhető Murár Mónikánál: mail: [email protected], Vagy telefon: 06 1 430 4503, fax: 06 1 430 4539