Mit csinál a konyhamészáros, és van-e olyan hely Magyarországon, ahol nagyra tartják a tudását?
Idén mit kell tudni az adózásról a szállodai és vendéglátóipari szegmensben dolgozóknak?
Miért rúgták ki a magyarokat a többi kelet-közép-európai országgal egyetemben az osztrák beutaztató vásár kiállítói közül?
Kik nyertek idén a hagyomány és Evolúció döntőjén a METRO Vevőakadémián?
Milyen topmunkalehetőséget kínál szakácsoknak a Hilton-lánc?
Mi az a cupcake? És miért őrül meg a világ ezért az új édességért?
Miért cukrosok Magyarország sztárcukrászai? És kik ők pontosan?
Milyen új top bulizóhely nyílt a pesti belváros kellős közepén?
Mi véleménye az új borravaló törvényről a vendéglátós szakmának?
Hogyan fest a balatonszemesi Kistücsök új design-ja?
Mitől sikeres egy étterem a repülőtér tövében? A pilóták és a leszállótorony párbeszédét hogyan hallhatják a vendégek ebéd vagy vacsora közben?
Milyen vonzó ajánlatot hirdethet egy pesti szálloda az osztrák idős generációnak?
A kiadóban a Vendég & Hotel szaklap már megrendelhető Murár Mónikánál: mail: [email protected], Vagy telefon: 06 1 430 4503, fax: 06 1 1 430 4539