A 4-csillagos szálloda 70 szobájával, kényelmes, maximum 40 fő befogadására alkalmas jól felszerelt multifunkcionális rendezvényteremmel, Budapest legfőbb sétálóutcáján várja vendégeit mindössze néhány percnyi sétára a Nagyvásárcsarnoktól. Az étkezési lehetőséget a mediterrán ételeket és hangulatot kínáló Mercatino Étterem biztosítja, amelyhez egy 30 fős terasz is tartozik. A szobák mind egyedi stílusúak, légkondicionálóval, hangszigetelt ablaküvegekkel és a legújabb technológiával felszereltek, hogy tökéletes kényelmet biztosítsanak az üzleti utazóknak, városlátogató turistáknak és csoportoknak egyaránt.
A szálloda fiatalos lendületes csapatát Grundtner Ágota vezeti, aki februárban csatlakozott a szállodacsoporthoz és vette át a pre-opening feladatok koordinálását. A szakember több éves, nemzetközi láncnál szerzett értékesítési és üzemeltetési tapasztalatát kamatoztatja majd az új szállodában.(Elérhetőségei: [email protected], +36-70-458-7064)
Mellette Bődi Ivett, üzemeltetési igazgató látja el az operatív feladatokat, aki a lánc központjából érkezett az Estilo csapatába. (Elérhetőségei: [email protected], +36-70-455-0331)
Balázs Alexandra a szálloda értékesítési és rezervációs menedzsere. Alexandra ezt megelőzően a milánói reptér melletti Hilton Garden Inn reservation csapatát erősítette. Röviddel hazatérése után csatlakozott az Estilo pre-opening csapatához. (Elérhetőségei: [email protected], +36-20-776-2303)
A szálloda corporate értékesítési feladatait Péli Szabolcs látja el, aki a szállodacsoport Váci utcai házait együtt értékesíti az üzleti piacon. (Elérhetőségei: [email protected], +36-70-455-0305)
A front office felelőse Viczkó Attila lett, aki szintén több éves szállodai tapasztalattal a háta mögött egy lendületes, vendégközpontú recepciós csapatot vezet majd. (Elérhetőségei: [email protected], +36-20-776-2260)
Mercatino Étterem
A mediterrán konyha sablonjait újrafogalmazó étterem szintén a Váci utca 83. alatt nyílik, kiszolgálva az Estilo Fashion Hotel vendégkörét és a hazai közönséget egyaránt.
Az étterem üzletvezetőjének Harfouch Viktort kérték fel, aki több év után a Déryné étteremtől igazolt át a Mercatino-hoz. A szakember célja, hogy az étterem bensőséges hangulatát egyedi fantáziájú programokkal töltse meg. (Elérhetőségei: [email protected], +36-20-776-2319)
Az újszerű filozófiát követő mediterrán konyha séfje Ekler Viktor, aki elkötelezett híve annak, hogy a szezonalitást kihasználva a klasszikus főzési technikákat vegyítse a modern trendekkel, receptekkel. (Elérhetőségei: [email protected], +36-20-776-2320)