A Magyar Állami Operaház nyílt pályázatot írt ki teljes gasztronómiai kínálatának átalakítására. A tendert a Zsidai Gasztronómiai Csoport nyerte meg. A családi vállalkozás alakíthatta ki és üzemeltetheti majd a kávéházat és a bárokat az Operában és az Erkel Színházban. Az október 18-án, az operaház két új gasztronómiai egységének megnyitásakor tartott tájékoztatón Zsidai Zoltán Roy elmondta, a Hajós utca felől is megközelíthető kisebb kávézóban ebédelni, uzsonnázni, éjféli vacsorát fogyasztani is lehet, a másik új, impozáns egység viszont – amelyhez elegáns terasz is tartozik kilátással az Andrássy útra – csak az előadások előtt, közben és után egy órával látogatható. Másik új egységüknél, az Erkel Színház bárjában szintén hasonló koncepcióval, minőségi alapanyagokból állították össze a kínálatot.