A Bocuse d’Or magyarországi döntőjének december 13-i selejtezőjén Pohner Ádám, Szabó László, Volenter István, Sándor Rodrigo és Győrffy Árpád jutott tovább a februári magyarországi döntőbe, ahol ott lesz Széll Tamás is, aki a 2013-as világdöntőn már szerepelt, és így előversenyek nélkül kerül az idei európai döntőbe. A tét, hogy ki képviselheti hazánkat a Budapesten májusban megrendezésre kerülő Bocuse d’Or Europe versenyen. Az elődöntőben egy hal- és egy vadétel elkészítése volt a feladat, a versenyzőknek 3 óra 45 perc állt rendelkezésükre, hogy az öt plusz egy adagban tálalt versenyfogásokat megalkossák. Az elődöntő díjkiosztóján bejelentették, hogy Széll Tamás, a 2013-es lyoni világdöntő tizedik helyezettje ismét megméretteti magát az európai versenyen.
A Bocuse d’Or februári magyarországi döntőjének résztvevői:
Pohner Ádám (Olimpia Étterem, Budapest)
Szabó László (Sodexo)
Volenter István (67 Étterem és Bistro, Székesfehérvár)
Sándor Rodrigo (Costes Downtown, Budapest)
Győrffy Árpád (Kollázs – Four Seasons, Budapest)
Széll Tamás (Onyx Étterem, Budapest)