Előadást tart Dr. Cservák György, a Budapesti Gazdasági Főiskola Turizmus Tanszékének gazdasági osztályvezetője. Az előadás várható témái:
-A megfelelő pénzügyi gazdálkodás nyíló éttermeknél, szállodáknál.
-Mennyit érdemes költeni belső design-ra, terítésre, étlapkészítésre, stb.
-Minőségre való törekvés - megéri-e?
-Milyen vendéglátóipari egységet érdemes nyitni most Magyarországon?
-Nemzetközi legújabb trendek terítés, étlapkészítés, belső design terén.
-Hogyan lesz a legkifizetődőbb és a leghatékonyabb a konyha felépítése?
A rendezvény további témái:
-Terítési trendek
-Konyhatechnológia
Vendég & Hotel Business Klub
2010. május 31. (hétfő) 11 óra
KOGART Ház (1062 Budapest, Andrássy út 112.)
A rendezvényre május 28-ig várjuk a jelentkezéseket a következő elérhetőségek valamelyikén:
Milassin Mariann
[email protected]
+36 1 430-4533
-A megfelelő pénzügyi gazdálkodás nyíló éttermeknél, szállodáknál.
-Mennyit érdemes költeni belső design-ra, terítésre, étlapkészítésre, stb.
-Minőségre való törekvés - megéri-e?
-Milyen vendéglátóipari egységet érdemes nyitni most Magyarországon?
-Nemzetközi legújabb trendek terítés, étlapkészítés, belső design terén.
-Hogyan lesz a legkifizetődőbb és a leghatékonyabb a konyha felépítése?
A rendezvény további témái:
-Terítési trendek
-Konyhatechnológia
Vendég & Hotel Business Klub
2010. május 31. (hétfő) 11 óra
KOGART Ház (1062 Budapest, Andrássy út 112.)
A rendezvényre május 28-ig várjuk a jelentkezéseket a következő elérhetőségek valamelyikén:
Milassin Mariann
[email protected]
+36 1 430-4533