A Bormarketing Műhely Nonprofit Kft, mint a rendezvény főszervezője kiemelten fontosnak tartja a Sopronban, illetve vonzáskörzetében élő és/vagy a gasztronómiában dolgozó szakemberek számára a naprakész információk átadását, ezért számukra kiemelten kedvezményes áron kínálja a délutáni előadáson való részvételt.
A délutáni konferencia programja:
ˇ Sommelier szerepe? Előadó: Kozma Kálmán elnök, Magyar Sommelier Szövetség
ˇ Borpince az étteremben. Előadó: T. Nagy Gábor tulajdonos - borkereskedő, 75 cl borkereskedés
ˇ A bor szerepének változása a gasztronómiában. Előadó: Jakabffy László gasztronómiai szaktanácsadó, Apetitorium Kft
ˇ Fejlett gasztronómia és éttermi borértékesítés Nagy-Britanniában. Előadó: Fenyőházi Tímea üzletvezető helyettes, Prímás Pince
Kedvezményes részvételi díj a gasztronómiában dolgozók számára mindössze 4900,- Ft + Áfa. Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet.