A Starbucks új vezére magángéppel jár majd dolgozni

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk a Starbucks az utóbbi időben egyre nehezebb helyzetbe került, amelynek következtében augusztus közepén megvált vezérigazgatójától, majd az amerikai cégvilág minden idők egyik legdrágább igazolási csomagja keretében leigazolta Brian Niccolt. 

A Starbucks új vezérigazgatójának azonban nem csak valószínűtlenül magas fizetést kap, de  szokatlanul hosszú lesz a munkába járása is. A kávéóriás új vezetőjeként a Kaliforniában élő Niccol, naponta 1600 kilométert tesz majd meg a cég seattle-i székhelyére, amelyhez a vállalati repülőgépet használja majd. Erre azért lesz szükség, mert a Starbucks 2023 óta érvényben lévő hibrid munkapolitikája értelmében a seattle-i irodában legalább heti három napot bent kell lennie, írja a Ceoworld.

Brian Niccol, a Starbucks új vezérigazgatója
Brian Niccol, a Starbucks új vezérigazgatója
Fotó: YouTube

Niccol számára nem ez az első munkahely, amely miatt ingázásra "kényszerül": amikor 2018-ban átvette a Chipotle vezérigazgatói posztját, a Chipotle központja még Coloradóban volt, rövid autóútra az előző munkahelyétől. Három hónappal a kinevezése után azonban a gyorséttermi lánc Kaliforniába helyezte át székhelyét.

Az 50 éves Brian Niccol egyébként évente1,6 millió dolláros alapfizetést kap majd, és teljesítményétől függően 3,6 és 7,2 millió dollár közötti bónusz ütheti a markát.


Stratégiai partnerség egy rummal?

Stratégiai partnerség egy rummal? 

Bizony, a mai világban ez nagyon is megtörténhet. Hiszen az imént jelentették be, hogy a FLAVA Kitchen & More lett az Eminente rum márka első hazai képviselője.
Luxuscikk lett a körte

Luxuscikk lett a körte 

A legfeltűnőbb jelenség hosszú távon a terméspotenciál csökkenése. 
Idén is megrendezik az egyik legkedveltebb őszi eseményt

Idén is megrendezik az egyik legkedveltebb őszi eseményt 

A Mecseknádasdi Szőlő- és Bortermelők Egyesülete és a Pécs-Mecseki Borút Egyesület idén is megrendezi a Pécsi Borvidék egyik legkedveltebb őszi rendezvényét, a Mecseknádasdi Bor-Barangolót .
Világszínvonalú csokoládé készül Budapesten

Világszínvonalú csokoládé készül Budapesten 

Egyesével válogatott, tökéletes kakaóbabok Venezuela, Nicaragua, Tanzánia és Madagaszkár egzotikus termőterületeiről, ritka és egyedülálló ízvilág, high-tech, mégis manufakturális eljárások, és a mindezt megalapozó, sok évnyi kutatás.
Bezár a Várkert Bisztró

Bezár a Várkert Bisztró 

Nem a budai topvendéglátóegységről van szó, hanem a gyulai Várfürdőnél lévő bisztró zár be napokon belül.
Hamarosan Food Truck Show

Hamarosan Food Truck Show 

A Vámház körúton ünnepelnek a mozgó éttermek.
Olasz csúcsgasztronómia, szuperprémium italok, hamisítatlan itáliai hangulat

Olasz csúcsgasztronómia, szuperprémium italok, hamisítatlan itáliai hangulat 

Ilyen volt a a Balaton Wine&Gourmet fesztivál Veszprémben, a nyárt búcsúztató utolsó hétvégén.
Indul a pályázat vidéki kávéházaknak és speciális vendéglátóhelyeknek

Indul a pályázat vidéki kávéházaknak és speciális vendéglátóhelyeknek 

Egymilliárd forint értékű támogatást hívhatnak le vidéki kávéházak és alkoholmentes italokra specializálódott vendéglátóhelyek.
Itt az új magyar szőlőfajta?

Itt az új magyar szőlőfajta? 

Elismerést kapott a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Georgikon Campusán nemesített szőlőfajta.
Bolladoro:  ahol az étel és a kultúra találkozik

Bolladoro: ahol az étel és a kultúra találkozik 

A Bolladoro nem csupán kulináris, hanem kulturális programokkal is várja vendégeit.

Interjú

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.
Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén

Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén 

A Klasszis TopDesign 2024 verseny egyik zsűritagja, Ariana Grüll a tavalyi versennyel kapcsolatos tapasztalatairól mesélt, és arról, hogy mit vár az idei pályaművektől.  
Vylyan Pincészet: Feketén-fehéren, nyáron zöldre váltva

Vylyan Pincészet: Feketén-fehéren, nyáron zöldre váltva 

Indul a verjus-szüret a Villány-siklósi-borvidék egyik legjelentősebb, patinás, több mint 30 éves múlttal rendelkező pincészeténél, a Vylyan birtokon.