A hagyomány új útján

Törley József 130 évvel ezelőtt nagyot álmodott és létrehozta a magyar piac máig meghatározó pezsgőmárkáját. Követve az újító hagyományokat ismét mertek nagyot álmodni és megvalósítani egy régóta dédelgetett tervüket. Mivel a Törley pezsgők kiváló minőségű alapborokból készülnek, így megfelelő gyakorlattal rendelkeznek abban, hogy jó minőségű borokat is kinálhassanak fogyasztóiknak.

Ez a gondolat vezérelte a gyártót,, hogy 2013-ban a Törley borcsalád bevezetésével egy új, de mégsem ismeretlen területre lépjen. A pezsgőgyártás piacvezetőjeként az idei évben fő célkitűzésük, hogy a hagyomány és minőség jegyében olyan borokkal lepjék meg vásárlóinkat, amelyek elismerően szerepelhetnek majd mind a hazai, mind a nemzetközi borversenyeken. Elsőként a Chardonnay, Pinot Noir Rosé, valamint illatos Muskotály fajtákkal ismerkedhetnek meg a vásárlók.
Kutatások* igazolták ugyanis, hogy a vevők nemcsak nyitottak a Törley innovációjára, hanem örömmel is fogadják az újító ötletet. A megkérdezettek több mint háromnegyede kipróbálná boraikat, ráadásul ez az arány a bor tervezett fogyasztói árának ismeretében megerősítésre került. A kipróbálás utáni elégedettség pedig nem maradhat el, hiszen a borok készítésénél is elsődleges szempont, hogy megőrizzék a Törley termékeire jellemző magas színvonalat. A több mint 130 évnyi tapasztalatnak, a Törley etyeki szőlőtőkéiről származó kiváló alapanyagnak és a reduktív feldolgozási eljárásnak köszönhetően az új termékek minden bizonnyal nagy érdeklődésre számíthatnak.
A termék bevezetésének kommunikációjára különös hangsúlyt fektetnek. Az év közepétől országos kampány keretében, többek között televízió reklámból, óriásplakátokról, eladáshelyi és internetes hirdetésekből, valamint kóstoltatások és rendezvények alkalmával ismerhetik meg a fogyasztók a Törley borait.

*TNS Hoffmann,
2013. 03. 25. - Törley bor koncepció és csomagolás teszt kutatás eredményei alapján


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.